I CONGRÉS VOLTA AL MÓN: Te'l perdràs??

Participem en el I CONGRÉS VOLTA AL MÓN (http://clubdeviatges.com/) en el marc Saló del Turisme a Catalunya (SITC).

32 bloggers viatgers
32 punts de vista
32 experiències
32 somnis complerts

Vols somiar tu també?

Dia: 9 d'abril del 2011
Hora: de 10:30 a 19:00h.
Lloc: Fira de Barcelona. Sala A- Palau 2, 1er pis- Recinte Montjuïc.

ENTRADES GRATUÏTES LIMITADES!!!
Només els 150 primers ens inscriure’s podran entrar gratuïtament. Així que no dubtis i reserva ja http://clubdeviatges.com/congresvoltaalmon/apuntat un lloc al Congrés!

Entra a: http://clubdeviatges.com/ per obtenir tota la informació sobre aquest esdeveniment únic i ens veiem allà!!!

4 comentaris:

Dunia ha dit...

Hola Georgina, soy Dunia, colaboradora de www.viamedius.com y con varios blogs propios en Blogger: http://planeta-dunia.blogspot.com/.

Te escribo porque estamos realizando unas entrevistas a los viajeros y bloggers que consideramos más interesantes de España e Iberoamérica, he visto tu blog a través de la página de Mireia y Marc http://viatge365.blogspot.com/ y me encantaría poder entrevistarte.

Las entrevistas se están publicando en el blog www.porviajeros.com por si quieres leer alguna. Si lo encuentras interesante y te parece bien, también se trata de hacer una mención en tu blog a la entrevista (con un enlace a Viamedius.com) y dar a conocer nuestros blogs mutuamente.

voltarivoltar ha dit...

Bon dia

Us envio aquest email per tal de comunicar-hos que ahir a la nit varem publicar una nova entrada en el BLOC que publiquem fa uns mesos i que es diu Voltar i Voltar

El post es un intent de fer una petita crònica als meus amics del que va representar per nosaltres el 1er Congres de VOLTA AL MON.

Cada una de les vostres intervencions, per nosaltres va ser un enorme regal.


Gracies per organitzar-ho. Va ser increïble.

Una abraçada

MIQUEL GASCON
https://voltarivoltar.wordpress.com/Per cert.... ja ens hem inscrit en la 1ª MARATÒ de VIAGES que es celebrarà el proper 4 de Juny..... quin vici !!!!

Joan Adell Lavé ha dit...

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.

Pablo Strubell ha dit...

Hola, Soy Pablo, de Cómo preparar un gran viaje. Nos encantaría contactar contigo, ¿nos puedes facilitar un email? Escribenos a hola@ungranviaje.org

Un saludo!