DE VISITA A UN CHAMAN

Com que aquests dies no s’ha pogut fer cap activitat i les hores al jardí ja començaven a inquietar-me, he anat a veure un Chaman. No es que cregui en els futuristes, però no deixa de ser una activitat interessant que t’endinsa més en la cultura, així que ens hem plantat allà amb dos amics nepalis i la filla d’un d’ells. Quina decepció, aquest Chaman era un paio normal i corrent que viu en una casa normal i corrent i vesteix normal i corrent….té un espai petit a l’exterior de la casa amb les seves “pòssimes” i històries on m’ha fet seure. Li he donat una mica d’arròs i flors i ell ha llegit el meu futur a l’arròs:
“No t’has de creure a tothom, això et pot portar molts disgustos”. Fins aquí bé, cap problema. “Tindràs tres fills amb un molt bon home i honest, dos nens i una nena”. Aquí ja comencen els problemes….jo en volia quatre!!! “Et casaràs amb un nepali i daquí uns anys, acabaràs visquent a Nepal, on tindràs una vida relaxada i feliç” uiuiui…..aquí potser ens hem picat els dits!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hOLA gEORGINA
Encara que estiguis molt llum
penso en tú i et desitjo que passis unes bones festes de Nadal i Anny nou petonets

Florian i Maribel
Salvador

Mireia.viatge365 ha dit...

Hola guapa!! MOLT BON NADAL!!!! Esperem que passis un molt bon dia, seguríssim que sí, envoltada d'aquesta gent que t'està aportant tant i tant. Per cert, molt important, per quan tornis a Nepal... ens hauries de fer un favor... ens agradaria moltíssim que quedessis amb el nostre porter. Es un tio més que collonut i ens faria molta ilusió que et trobessis amb ell, si tens temps. Aquí et deixem el seu correu que l'hem trobat per fi!!! friendlyramesh60@gmail.com.

MOLTES GRÀCIES PRECIOSA I MOLT BONES FESTES!!!!

Jordi-Iso ha dit...

Hola xata !!

Una mica tard però Sant Esteve també és un bon dia per desijar-te bones festes, qui sap però potser els propers anys ens haurem de veure al Nepal per celebrar-ho!!!

Endevant i molts i molts petonets.

Tiets.

Anònim ha dit...

Hola Georgina
Mai se sap si les prediccions son certes o casualitat
Fa anys quand els nens eran jovenets el poble i la tieta vivia a casa nostre , crec que era la primera casa ,fen unes coses que feia la mama i la tieta , en va sortir que jo un dia aniria a Austria ,Semblaba imposible , pero es va fer realitat quand vaig anar en el Joan a Kaprun a les ohres en Joan tenia 18 anys , ara el dia 20 ha fet 30 anys.....

Com pasens els anys , de aqui uns anys sabras si es veritat el teu pronostic . Jo ja li vaig preguntar el pare si es que volies quedarte a viure el Nepal.

Anònim ha dit...

Hola Georgina
Molt maques les fotos , fa dies que tens el mateix post ,pero avui he vist les fotos
Petonets tieta Maribel

Bernat Julibert ha dit...

Iepa!!! Kina enveja!!! Jo també vull venir!!! Espero que algun dia i anem i mensenyis tots els racons que tan cautivat. Jo aki amb l'Iu l'Aleix, pasant per Kopenghen i London. Potser ens kedem a London un temps, ja es veura. Moltissims petons reina!!! Fins aviat!!!