Un trocet de la familia Salvador Sivecas

Altra vegada a Nepal!
Després de passar una nit esplèndida adormint-me pels reconds de l'aeroport de Delhi, vaig arribar a Kathmandú. La sensació va ser semblant a la que un té quan arriba a casa: per una banda, content d'estar amb la gent i al propi entorn, d'altra banda, tornar a alguna cosa semblant a la rutina.
Els meus pares, però, han arribat abans que pogués tenir sensació de rutina. Ens vem trobar a Kathmandú després de 5 mesos sense veure'ns i el retrobament ha estat molt bonic, i el fuet i el pernil que ens em menjat d'estranquis a l'habitació molt bó!!!!! (de veritat que ens hem de sentir afortunats per l'assortiment d'embutits que tenim).
D'aquí a un parell de dies anem a pujar fins al camp base de l'Annapurna. A veure que tal perquè es veu que hi ha mig metre de neu al camí. Com diuen els del far west: endavant que no ha estat res!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Georgina m alegro que estigueu tots junts ,espero que la aventura vaigi be , petonets per tot
la tieta Maribel

Unknown ha dit...

Hola!
Ens alegrem molt que gaudiu dels embotits i que el viatge dels pares hagi anat bé. Esperem notícies vostres i un petó molt gros.
Familia Franquet-González

Mireia.viatge365 ha dit...

Família!!!! Ànim amb el TREKKING, segur que podeu!!! Us agradarà molt segur, la sensació d'arribar al ABC, no té preu!

Georgina, MOLT IMPORTANT: e-mail del diwash. Ell no té e-mail, però el correu del seu millor amic és: friendlyramesh60@gmail.com

Si us interessa contactar amb el Diwash i no ho podeu fer en aquest correu electrònic. Hi ha 1 agència a Pokhara, frequentada per israelites (són els màxims clients) És coneguda a Pokhara, només hi ha 1. Ells us poden trobar al Diwash. Si contracteu el trekking amb ell com a porter (totalment suficient) us costarà 5euros al dia amb el seu menjar i dormir inclòs. Si el contracteu a través de l'agència, l'únic inconvenient és que ell no s'endú tots els beneficis, només 3 dels 5 euros.
El seu nom: DIWASH PRADESHI
Si no voleu que us estafin, enxufant un paio que diguin que és el Diwash i que realment no ho sigui, veureu fotos seves al nostre blog. El Diwash és inconfundible i un tio... INCREÍBLE!!!!

Moltes moltes gràcies!
QUE US HO PASSEU MOLT BÉ!!! No en tenim cap dubte!!! UN PETONÀS GEGANT DEL MARC I LA MIREIA!!

Marc ha dit...

siii!! un petonaaas!
i poseu fotos de la family!!