De camps base - Machapuchare i Anna`purna




Ja estem a Pokhara després d'uns dies de trekking magnífics on hem tingut sol, pluja i neu a bastament. La veritat que ens hem donat un tute de cuidado però ha valgut molt la pena: ponts de fusta podrida, franquejos de gel, boira, -15º,....en fi, que estem molt orgullosos de nosaltres mateixos. Haurieu d'haver vist el meu pare parlant amb tothom en català i fent-me traduïr coses mentre jugavem hores i hores a la canasta com ara: "quan vegin les meves cartes els hi tremolaran les cames" (els pobres nepalis es tronxaven). En fi, que ens ho hem passat molt bé i ja estem pensant quin trekking farem després. Però no ho tenim clar, perquè quan es viatja costa molt fer plans....i com que jo em lio amb tot, tenim actes socials gairebé cada dia i estem molt enfeinats! :)

La primera foto és al camp base del Machapuchare (ja sé que no es veu, haurem de fer un acte de fe), i la segona, és just al marxar del camp base de l'Annapurna, de veritat que impressionant, increible, maravellós, espectacular.....pfuuu....no ho podem explicar amb paraules així que us convidem a veure les fotos :)

Fins aviat!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola
Feia dies , que pensaba si ja s havia acabat el trenkking , molt maques les fotos , la que esteu els tres li ensenyare a la mare., en diu que no va ningu a veu-la , air vam anar en el Florian i el Marc ,
Esperem mes fotografies segur que seran tan o mes maques .
Que disfruteu les semanes que queden . Quin dia es la boda......
Petonets per tots
Maribel

Anònim ha dit...

Hola de nou
Georgina pregunta els papas si nomes i han aquestes dues fotos
Petonets
Maribel

Mireia.viatge365 ha dit...

Ei família!!!
Esteu guapíssims i feu molta cara de salud!!! Se us nota que us ho heu passat molt bé, tant pels vostres escrits com per les fotografies tant impressionants que teniu!!!

UN PETÓ GEGANT!
Marc i Mireia